مکمل‌های ویتامین واقعا مفیدند؟ – تینو مدرن

مکمل‌های ویتامین واقعا مفیدند؟ - تینو مدرن

غذاهای حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، گیاهان و پروبیوتیک ها بیش از هر زمان دیگری محبوب هستند. طبق گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، بیش از سه چهارم مردم این کشور حداقل یک مکمل مصرف می کنند. اما آیا همه این مکمل ها ارزش استفاده را دارند؟

به گزارش تینو مدرن از ایتنا، مطالعات مختلف نتایج متفاوتی را نشان داده است. به عنوان مثال، برخی از مطالعات بالینی بزرگ، تعدادی از ویتامین‌ها، از جمله مولتی ویتامین‌ها را مفید دانسته‌اند و بر پتانسیل آسیب رساندن به دیگران تأکید کرده‌اند. بسیاری از این مکمل ها در بین این دو قرار دارند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده نظارت محدودی بر این مکمل ها پس از عرضه در بازار دارد. محققان کالیفرنیا پس از یک مطالعه در سال 2018 نگرانی هایی را در مورد مکمل های حاوی مواد غیرقانونی و بالقوه خطرناک مطرح کردند.

قانون سلامت و آموزش مکمل های غذایی ایالات متحده در سال 1994 مکمل ها را در رده غذا قرار داد. این بدان معنی است که مکمل های غذایی مشمول مقررات دارویی سخت گیرانه تری نیستند و نظارت بر ایمنی و اثربخشی این محصولات تا حد زیادی بر عهده شرکت های سازنده آنها است.

اگر شرکتی بخواهد مکمل غذایی حاوی ماده‌ای را بفروشد که قبلاً در غذاها در ایالات متحده یافت نمی‌شد، باید «بیانیه حقایق تغذیه‌ای جدید» را به FDA ارسال کند و تاریخچه استفاده و سایر شواهد ایمنی را ارائه دهد. سازمان غذا و دارو اثربخشی آن ماده را تایید یا رد نمی کند، بلکه فقط ایمنی آن را بررسی می کند.

محدودیت های مطالعه
بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در بازار عموماً بی‌خطر هستند، اما ممکن است همیشه مؤثر نباشند، و FDA فقط در صورتی نیاز به مطالعه دارد که یک محصول دارای عوارض جانبی منفی برای مصرف‌کنندگان باشد.

کریستوفر گاردنر، استاد تغذیه در دانشگاه استنفورد، می‌گوید که برخی از مکمل‌ها فواید ثابت شده‌ای دارند، در حالی که برخی دیگر نه مفید هستند و نه مضر.

از سوی دیگر، به گفته دکتر. دیوید سرس، مدیر مؤسسه تغذیه انسانی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا، گفت که تحقیق در مورد تأثیرات دقیق مکمل ها بر سلامت انسان دشوار، زمان بر و پرهزینه است و بیشتر تحقیقاتی که می شنویم مشاهده ای هستند. یعنی بین دو چیز رابطه وجود دارد ولی رابطه علت و معلولی را ثابت نمی کند.

بیشتر به معنای بهتر نیست
کارشناسان توصیه می کنند در مصرف مکمل های ویتامین در دوزهای بالا احتیاط کنید. برای این کار، باید مراقب دوز روزانه باشید، زیرا دوزهای بالا می تواند خطرناک یا هدر دادن پول باشد.

گروه ویژه خدمات پیشگیرانه ایالات متحده، یک هیئت مستقل از متخصصان پزشکی که توصیه هایی را در مورد اقدامات پیشگیرانه و مراقبت های اولیه ارائه می دهند، اخیراً گزارش داده اند که شواهد نشان می دهد که مصرف ویتامین D برای جلوگیری از سقوط و شکستگی در افراد مسن مفید نیست. کمبود D.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف روزانه مولتی ویتامین می تواند به جلوگیری از کاهش حافظه کمک کند. با این حال، هیچ مطالعه ای نشان نداده است که مکمل ها تأثیر معجزه آسا یا قابل توجهی بر سلامتی داشته باشند. یک رژیم غذایی سالم مانند رژیم مدیترانه‌ای که سرشار از گیاهان، سبزیجات و ماهی‌های چرب است، می‌تواند خطر زوال عقل یا بیماری قلبی را کاهش دهد، اما مطالعات نشان داده‌اند که مکمل‌ها اغلب فواید یکسانی ندارند.

بنابراین بهترین راه برای دریافت ویتامین، خوردن غذای سالم و مقوی است و تنها در صورتی که افراد از دسترسی به غذاهای متنوع و سالم محروم باشند، باید از دارو استفاده کنند.

* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در تینو مدرن به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.

پایان خبر تینو مدرن

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مکمل‌های ویتامین واقعا مفیدند؟ – تینو مدرن" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مکمل‌های ویتامین واقعا مفیدند؟ – تینو مدرن"، کلیک کنید.