
غذای چربی و آسیب به استفاده از خجالت دارو ، از جمله عادت های غیرقابل خواندن که همیشه سلامت خطرناک هستند.
بیماری کبد می تواند به ارث ببرد ، اما مشکلات کبد نیز می تواند در اثر عوامل محیطی مانند ویروس ها ، نوشیدنی های الکل ایجاد شود که به این اندام مهم آسیب می رساند.
در آن زمان ، عواملی که به کبد آسیب می رسانند می توانند منجر به صدمات (سیرهوز) و شکست کبد شوند که این یک وضعیت تهدید است.
بنابراین ، کارشناسان بر آگاهی از عوامل خطرناک و پیشگیرانه تأکید می کنند یا درمان سریعتر می تواند فرصتی برای احیا و بهبودی داشته باشد.
براساس وب سایت متخصص MD ، سه عامل مهم خطر در صورت آسیب کبد عبارتند از:
بوی
چربی اضافی را می توان در سلولهای کبدی مخلوط کرده و منجر به بیماری کبد غیر الکلی (NAFLD) شد. اگر اضافه وزن یا چربی دارید ، میانه یا دیابت هستید ، احتمالاً دچار NAFLLD خواهید شد.
قند
کبد از نوعی قند به نام Frutrose استفاده می کند. قند رافینر در کبد خشک می شود. برخی از خوانش ها نشان می دهد که قند شما خیلی سنگین نیستید ، ممکن است قند از کبد باشد. این دلیل دیگری برای محدود کردن غذاهایی است که شکر اضافی مانند نوشیدنی ، گذشته و شیرینی هستند.
براندی
الکل یکی از مهمترین و خطرناک ترین عوامل در کبد روغن و کبد الکل و کبد است.
پایان پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۳ عامل خطر مهم برای کبد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۳ عامل خطر مهم برای کبد"، کلیک کنید.