راستینه: پیش‌بینی اعتباراتی برای توسعه هوش مصنوعی در کمیسیون تلفیق تصویب شد

در گفتگو با تینو مدرن؛

راست: اعتبار برای توسعه هوش مصنوعی در کمیسیون تلفیق تصویب شد

عضو کمیسیون آشتی تاکید کرد: در کمیسیون اتفاق آرا مثبت ارزیابی شد و یکی از تصمیمات مربوط به تقویت حوزه هوش مصنوعی به رای گذاشته شد.

«احمد راستینه» نماینده مردم شهرکرد و عضو کمیسیون تطبیق در شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تینو مدرن درباره کاهش سهم بودجه در حوزه پژوهش و فناوری گفت: کاهش سهم بودجه در حوزه پژوهش و فناوری است. امسال در بودجه تلاش شد تا وظایف نهادها به درستی تعریف و تبیین شود. بودجه برای اداره ذیربط تخصیص یافته و آن اداره با توجه به وظایف و سیاست های برنامه هفتم اعتبارات لازم را به زیر مجموعه های خود اختصاص خواهد داد.

وی همچنین به اهمیت توسعه هوش مصنوعی پرداخت و گفت: طبیعتا امروزه به ویژه در بحث هوش مصنوعی باید به این حوزه توجه ویژه شود. در کمیسیون یکسان سازی موضوع هوش مصنوعی نیز مثبت تلقی شد و یکی از تصمیمات تقویت هوش مصنوعی به رای گذاشته شد. پیش بینی اعتبار برای توسعه هوش مصنوعی در کمیسیون ادغام تصویب شد.

این عضو کمیسیون اجرایی با بیان اینکه در حوزه پژوهشی با کمبود فرصت و اعتبار مواجه هستیم، گفت: متأسفانه دولت معمولاً به حوزه های دیگر اهمیت می دهد. از آنجایی که پژوهش مبنای تحول و بهبود حرکت نهادها و سازمان های مختلف و توسعه کشور است، نیاز به دید دقیق و روشن تری وجود دارد. دولت باید اعتبارات لازم را در این زمینه تامین کند.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس دوازدهم در ادامه سخنان خود گفت: تلاش کردیم قوانینی را برای تقویت حوزه پژوهشی به ویژه در حوزه هوش مصنوعی تصویب کنیم، اما حقیقت این است که این اعتبارات کافی نیست. برای حوزه تحقیقاتی.

وی همچنین گفت: متاسفانه برخی مفاد لایحه قانون بودجه در افزایش تورم کشور موثر است. ما سعی کردیم این تصمیمات را اصلاح کنیم، اما به دلیل نارضایتی دولت، اعضای کمیسیون رای به تغییر برخی از این تصمیمات دادند، اما برخی از آنها همچنان وجود دارد.

راستین نیاز کشور را در بحث کالاهای اصلی ذکر کرد و گفت: نیاز کشور حداقل 13 میلیارد و 600 میلیون یورو است و تنها 11 میلیارد یورو پیش بینی شده است. یعنی در تخصیص ترجیحی اعتبارات کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی 2.6 میلیارد یورو کسری داریم. این موضوع باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی می شود و قطعاً جامعه را متضرر می کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم این تصمیم در مجلس تغییر کند. البته دولت تاکید می کند که منابع لازم برای تخصیص این میزان پول برای کالاهای اساسی را ندارد و تنها 11 میلیارد یورو پیش بینی کرده است. به نظر می رسد یکی از مشکلات جدی افزایش قیمت ها، پیش بینی نشدن میزان پول مورد نیاز کالاهای اساسی است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راستینه: پیش‌بینی اعتباراتی برای توسعه هوش مصنوعی در کمیسیون تلفیق تصویب شد" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راستینه: پیش‌بینی اعتباراتی برای توسعه هوش مصنوعی در کمیسیون تلفیق تصویب شد"، کلیک کنید.