موکب و حسینیه برکه الحصین که بانی آن حاج محمد عزیز محمد عامری از قبیله معروف و قدیمی نجف به نام (البو عامر) است.
این طایفه که یکی از طوایف حجاز هستند بیش از 200 سال پیش به این دیار مهاجرت کردند و همین مهاجرت مبارک سبب شد که در استان امیر مؤمنان ع. شکوه ولایت در نسلشان تا روز قیامت.
فرزندان این مرد بزرگ سال هاست که به عنوان خدمتکار و کنیز اینجا بوده اند، از اول سفر تا روز اربعین، زن، مرد و کودک، این کودکان و جوانان در واقع همچنان رهبران این راهپیمایی زائران حسینی نسل به نسل، انشاالله با جان و دل به زائران عراقی، ایرانی، افغانی، اندونزیایی، فیلیپینی و… خدمت کنند و من هر سال یک ساعت را در میان این زائران سپری می کنم.
ابوشهد و پدر و برادرانش و تمام خانوادهشان اعم از زن و مرد سالهاست که در این سفر خدمت میکنند و مانند سایر مسافران به همه احترام میگذارند و خانوادهای اصیل از پزشکان، مهندسان، بازرگانان و دیگران هستند.
ساعتی را در این پیاده روی گذراندیم و در کنار این عاشقان به استراحت پرداختیم.
اتفاقی است که چهار شخصیت خاندان رازی که از خاندان های قدیمی و عالم نجف هستند و در طول چندین قرن شخصیت های بزرگ علمی و فرقه ای، شخصیت های پزشکی و اجتماعی و اکنون آیت الله حاجی را پرورش دادند. شیخ هادی الرازی از شخصیت های فرقه ای این خاندان است که میهمان این مراسم بود و در این دیدار بر طهارت علمی و معنوی و روایت خاطرات ما و آنان از نجف افزود.
در پایان خدمت و صرف شام به زائران، تمامی خادمان این مراسم که از یک خانواده بودند، از جمله رئیس مناسک حج محمد، زن و مرد، شروع به شیر دادن کردند و امسال این فرصت نصیب من شد که جزو خادمان باش که کاملاً لباس پوشیده بودند، تصمیم گرفتم رهبر باشم و نیم ساعت عزاداری کردیم.
چه روزگار خوبی بود و من به ویژه به بچه های این گروه و خادمان خردسال دختر و پسری که در سلول های بدنشان خدمت زائران حسینی را برپا می کردند و سالمندان و بزرگسالان این راهپیمایی را نگاه کردم. کودکان و نوجوانان نسل قبل اکنون آن را به نسل بعدی منتقل می کنند.
بچه ها و جوانان به شکلی خاص خدمت می کردند و به سفره و آب و… می رفتند که گویی با تولد این فرشتگان معصوم راه و روش خدمت را از عالم طلا آموختند. چشم من به این بچه هاست. که گاهی با اشک و سینه و اندوه همراه می شد.
وجود این کودکان و جوانان دلیلی بر جاودانگی این نهضت تا روز قیامت است.
موفقیت آلبو عامر و خانواده رازی را در خدمت به مردم و زائران حسینی آرزومندم.
سلام علی الحسین ع
اربعین حسینی سال 1446 جاده بهشت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حضور در موکب ألبو عامر و یا بنی عامر ؛ قطره ای در میان اقیانوس خروشان به سوی کربلا" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حضور در موکب ألبو عامر و یا بنی عامر ؛ قطره ای در میان اقیانوس خروشان به سوی کربلا"، کلیک کنید.