
گرمایش معمولاً راهی برای نرم کردن مواد مختلف با توجه به اخبار آنلاین است. در نتیجه ، مواد جامد به بدن ، میزان گاز تبدیل می شوند و دمای اضافی می تواند دوش را نرم یا سوزانده کند. پس چرا تخم مرغ ها که معمولاً در داخل آن مایع هستند و هنگام خوردن غذا هستند؟
هنگامی که اجداد ما دریافتند که غذا نزدیکترین غذا می تواند روغن های بیشتری را تأمین کند ، تخم مرغ ممکن است یک غذای غذایی مصرف کند.
به گفته زومیت ، تخم مرغ هایی که از بدن قرار می گیرند ، در پروتئین ها ، روغن ها و سایر روغن ها به احتمال زیاد رشد می کنند و رشد می کنند. این روش برای استفاده از پیچیده ترین موجودات روی سطح به مدت یک میلیون سال بسیار موفق بوده است. با این حال ، این نوع محصولات نیز غیرقابل پیش بینی هستند ، بنابراین پستانداران (به جای مونوپولیس) و برخی از ماهی ها و درآمدها و برخی از زندگی.
یکی از اصلی ترین مشکلات تخم مرغ این است که روغن موجود در او برای بسیاری از حیوانات دیگر مفید است. بنابراین حیوان اگر بتوانند به پرندگان دیگر بروند. بنابراین ، والدین باید تخم مرغ ها را خیلی خوب پنهان کنند یا از زندگی خود محافظت کنند. در بعضی موارد ، بعضی از حیوانات ، مانند قورباغه های شکر ، عصر انواع خود را به عنوان یک وعده غذایی ظریف نگاه می کنند.
ممکن است مردم فقط موجوداتی باشند که غذای خود را دیده اند. در فرآیند پخت و پز تخم مرغ یا آلبوم اول تخم مرغ یا آلبوم. اگرچه آلبومین بیشتر آب است ، اما پروتئین های زیادی وجود دارد.
Preleins از زنجیرهای طولانی آمینویان و ژن ها نحوه تنظیم این اسیدهای آمینه مشخص می شود. تخم مرغ تخم مرغ بیش از آب است و به جای اینکه اسیدهای آمینه دارای پیوست های ضعیفی باشند.
پیوندهای بین آمینوهای تمام پروتئین ها ضعیف نیستند. به عنوان مثال ، کراتین ، پروتئین در مو و ناخن های ما ، بسیار دشوار است. اما این قدرت در آب حل نیست. بنابراین ، توسعه پروتئین های مناسب تر برای تخم مرغ انتخاب شده است.
گرما بین مولکول ها پیوند را می درخشد و اغلب مواد را نرم می کند. اما هنگامی که از پروتئین ها ناشی می شود ، تأثیر گرما این است که روابط ضعیف بین آمینه آمینو آمینوس. این فرایند بیولوژیکی ، با نام “Dennatore” ، باعث می شود پروتئین ها باز شوند و شکل شما را تغییر دهند.
اگر آمینوها از هم جدا شوند تخم های تخم مرغ نیز نرم هستند. اما به جای آن ، اسید آمینه پیوندهای جدید و قوی تری را با انرژی اضافی ایجاد می کند و به آنها اجازه می دهد تا همتایان قوی را پیدا کنند و پیدا کنند.
هنگامی که پروتئین های جدید در تخم های تخم مرغ تشکیل می شوند ، آب اطراف آنها بیرون می رود و سفت می شود. در صورت استفاده از دمای اضافی ، قویترین پیوندها بین اسیدهای آمینه ایجاد می شود ، که تخم های ضخیم و مالیده شده و از آن لذت نمی برند.
تخم مرغ Yolka برای تغییر حالت حالت به دمای کمتری نیاز دارد و این تغییر باید بیشتر طول بکشد. برای این کار ، اگر زمان غذا را تغییر دهید ، می توانید قلب ، نیمی از اجاق گاز یا تخم مرغ را درست کنید ، هنگامی که تخم مرغ همیشه مختل می شود.
همچنین تخم ها به روش های دیگر مانند برداشت یا افزایش مواد شیمیایی خانه قابل تغییر هستند. هنگامی که این جدید می شود ، تخم مرغ ها سخت می شوند ، اما ممکن است نتایج در هنگام گرمایش یکسان نباشد.
1
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چرا تخم مرغ با حرارت دادن سفت میشود؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چرا تخم مرغ با حرارت دادن سفت میشود؟"، کلیک کنید.