مهم ترین عامل علاقه مندی داوطلبان کنکور به رشته‌های فنی و ریاضی چیست؟

گزارش تینو مدرن از پایه های سال 1403 به مناسبت روز دانش آموز;

مهم ترین عامل علاقه مندی داوطلبان کنکور در رشته های فنی و ریاضی چیست؟

ریاضیات ملکه علوم است اما تا حدودی محبوبیت خود را در کلاس کنکور از دست داده و کمتر کسی آن را می خواهد.

خبرگزاری تینو مدرن – نادیا عابد; دوران دانشجویی همواره یکی از مهم ترین مراحل زندگی هر فرد به شمار می رود. زیرا هر چه در این مرحله حساس زندگی بکاریم، در آینده ای نه چندان دور همان را درو خواهیم کرد.

یکی از داغ ترین موضوعات در آموزش عالی را باید در جهت علاقه مندی دانشجویان به رشته تحصیلی در دوره دانشگاه در نظر گرفت. تست ها مشکلی که سال هاست آموزش عالی با آن روبه رو بوده و اکنون انتقادهایی از سوی دانشجویان وجود دارد. در کنار آن به رتبه های کنکور سراسری 1403 رفتیم و از آنها خواستیم که در رشته های فنی و مهندسی شرکت کنند.

در کنکور سال 1403 تعداد داوطلبان رشته ریاضی به 10 درصد هم نرسید. در صورتی که بیشترین سهم به علاقه مندان به تجربه و به گفته کارشناسان آموزش و پرورش در صورت ادامه وضعیت به همین منوال باشد. مسلم است که در آینده با سیل جمعیتی مواجه خواهیم بود که حتی هزاران مهارت و سواد ندارند. زیرا تنها دغدغه آنها کسب درآمد زیاد است.

ایجاد فرصت های آموزشی مناسب

الیرضا که یکی از رتبه های برتر کنکور 1403 است می گوید: رشته صنعتی را به دلیل اینکه مادر این بخش و بازار کار بزرگ است انتخاب کرده ام و امیدوار است با تحصیلاتش فضای آموزشی مناسبی را فراهم کند. اساتید به دانشگاه برگردند

من در ایران خواهم ماند و به کشورم خدمت خواهم کرد

مریم، یکی دیگر از دانشجویان ارشد، “علاقه” و “بازار کار” را مهمترین معیار برای تحصیل در رشته کامپیوتر می داند و از دانشگاه می خواهد که پس از فارغ التحصیلی از اساتید مجرب در این زمینه برخوردار شود و خدمات مورد نظر برای ارائه شرکت ها تبدیل به یک صنعت بزرگ شود.

مهندس؛ مبنای اصلی توسعه کشورهاست

ستایش در پاسخ به این سوال که دلیل اصلی عدم حضور دانشجویان در رشته های فنی و مهندسی از سوی دانشجویان چیست، می گوید: در چند سال گذشته نظر خانواده ها در انتخاب داوطلبان تاثیر بیشتری داشته است. زمینه ها به دلیل شرایط اقتصادی کشور؛ از این رو برخی به اشتباه تصور می کنند که تحصیل در رشته های تجربی و پزشکی برای آنها پول زیادی به همراه دارد، اما رشته های فنی و مهندسی مبنای اصلی توسعه کشورهاست.

من می خواهم با انجام کار در صنعت به دانش آموزان آموزش دهم

امیرمهدی همچنین «علاقه» را به چالش خود برای رشته‌های فنی دانست و اظهار داشت که قصد دارد پس از پایان تحصیلات خود به عضویت هیأت علمی در بیاید و برای خدمت به کشور و آموزش دانشجویان به کار عملی در صنعت بپردازد. زیرا مهمترین دغدغه نسل جوان یادگیری کار عملی با مهارت زیاد است.

مهندسی تقویت روحیه استقلال

رضا همچنین معتقد است رشته برق به دلیل ماهیت سختی که دارد مخاطبان خود را دارد و برای هر دانش آموزی مناسب نیست و تحصیل در این رشته باعث تقویت روحیه استقلال طلبی و کسب مهارت های فراوان در دانش آموز می شود.

حل مسائل بین المللی با استفاده از دانشجویان فنی

همچنین سعدی می‌گوید که نه تنها حس خوبی به دانش‌آموزان نسبت به رشته‌های دشواری که از دل آنها برمی‌آید، فنی و مهندسی می‌دهد، بلکه افق دید آنها را برای حل مشکلات بزرگ جامعه و حتی مشکلات بین‌المللی گسترش می‌دهد. این پیشرفت رتبه جمهوری اسلامی ایران را در جهان به ارمغان خواهد آورد.

ریاضیات الماس ایران

عرفان همچنین بیان می کند که علاقه اش مهم ترین جنبه تحصیل ریاضی بوده و این قسمت الماس ایران به شمار می رود، در عین حال علم جالبی است و در دهان فناوری حرکت می کند.

تمایلات ریاضی نیازمند فرهنگ است

همچنین مژگان بر این عقیده است که عزم دانش آموزان در رشته های فنی جزء ساختار آموزشی نیست، بلکه باید در جامعه پرورش داده شود تا همه امید و رویای پزشکی نداشته باشند و بدین ترتیب همه به سمت منافع خود سوق داده شوند. و تخصص به. .

هوافضا؛ یک دوره جالب برای شجاع شدن ایران در جهان

ساحل در رشته هوانوردی نیز پذیرفته شده است و می گوید که به این رشته علاقه دارد و آینده شغلی اش بسیار خوب است. زیرا او باید موشک های مدرن مرتبط با علم روز طراحی کند که باعث افتخار جمهوری اسلامی ایران است و این باعث افزایش شور و شوق او می شود.

رشته های پول ساز مانعی برای جذب دانشجو به رشته های فنی است

امیرعلی شمس نفر دوم المپیاد شیمی کشوری در سال 1403 و دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین در گفت و گو با خبرنگار تینو مدرن درباره عامل اصلی در آوردن دانش آموزان به رشته های فنی گفت: کنجکاوی مهمترین اقدام برای دانش آموزان است. برای مطالعه رشته های فنی و مهندسی

وی تصریح کرد: شخصیت اجتماعی و موقعیت شغلی از دیگر دلایل جذب دانشجو به رشته هایی غیر از مهندسی و فنی است. وی همچنین تاکید کرد: باید به جنبه فنی و مهندسی اهمیت داده نشود. برای این کار، داوطلبان و خانواده ها حوزه های پرداختی مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و غیره را انتخاب می کنند. زیرا نگرش جامعه به حوزه های پولساز بیشتر است. بنابراین اگر دانشجویی به سمت رشته های فنی و مهندسی یا علوم پایه گرایش داشته باشد قطعاً ناشی از علاقه و انگیزه است. حتی ممکن است بسیاری از داوطلبان رشته های علوم پایه در دوره گزینش ابتدایی با خانواده خود با مشکل مواجه شده باشند. در صورت توجه بیشتر به این رشته ها می توان به توسعه کشور در همه زمینه ها دست یافت.

شمس در پایان توجه و حمایت را تنها نکاتی دانست که دانش آموزان به آن نیاز دارند و گفت: دانش آموز با تمام توان می تواند کار کند اما به دلیل بی تفاوتی از ادامه راهی که در آن قرار دارد غفلت می کند. در حال حاضر 90 درصد مردم به مهاجرت علاقه دارند و وقتی از آنها می پرسیم کجا؟ می گویند مهم نیست و می خواهیم برویم.

از آنجا که رشته های فنی و مهندسی ملکه علوم هستند و موجب رشد و شکوفایی هر جامعه ای می شوند، اما تعداد متقاضیان ورود به دانشگاه با نرخ پایینی مواجه بوده است. بنابراین توصیه می شود مسئولان ارشد اقداماتی را برای جلوگیری از اتلاف نخبگان و حمایت بیشتر از آنها در نظر بگیرند.

عدم استقبال از دانشجویان رشته های مهندسی؛ هشدار برای تنوع بخشیدن به آموزش

رئیس خواجه نصیرالدین طوسی حمیدرضا تگیراد در این زمینه می گوید آینده شغلی مهم ترین موضوع در حوزه فنی و مهندسی است و وقتی فردی در یک کار خوب عمل کند قطعاً شغل خوبی پیدا می کند. آینده رد رشته های مهندسی هشداری به مدیران کشوری است که در جهت تنوع در برنامه های آموزشی، ارائه برنامه های میان رشته ای و ایجاد فعالیت های متنوع بر اساس علایق دانشجویان گام بردارند.

با توجه به اینکه آینده شغلی و کسب درآمد مناسب مهمترین شغل هر فرد محسوب می شود و چون درک این مشکل در انتخاب رشته است؛ شاید توجه بیشتر مسئولان به حوزه های فنی و مهندسی ضروری به نظر برسد. زیرا در صورت تحقق این مهم، نه تنها شاهد تحولی چشمگیر در توسعه کلی کشور خواهیم بود، بلکه شاید نخبگان بیشتری برای ماندن در کشور تلاش کنند و خدمات ارزنده تری به جمهوری اسلامی ایران ارائه دهند که درخشش و درخشش بیشتری خواهد داشت. بیشتر همانطور که در کشورهای اسلامی و اروپایی اتفاق می افتد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مهم ترین عامل علاقه مندی داوطلبان کنکور به رشته‌های فنی و ریاضی چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مهم ترین عامل علاقه مندی داوطلبان کنکور به رشته‌های فنی و ریاضی چیست؟"، کلیک کنید.