معاون خدمات اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: مجازات به تنهایی نمی تواند بازدارندگی لازم را ایجاد کند و امروز دنیا به سمت روش های پیشگیرانه برای کاهش جرایم و آسیب ها رفته است.
به گزارش تینو مدرن، نشست مشترک معاون خدمات اجتماعی و پیشگیری کیفری قوه قضائیه و رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب و عضو شورای تامین با موضوع توانمندسازی برگزار شد. محله های فقیر نشین
در ابتدای این جلسه عسگر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری بر وظیفه دادگستری در پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت: این معاونت در دو معاونت آسیب اجتماعی و مسائل پیشگیری از جرم در مأموریتی که قانون اساسی به قوه قضائیه محول کرده است.
وی ادامه داد: در این راستا شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم در کشور طی قانونی در سال 1393 تشکیل شد که نقش مهمی از جمله سیاسی شدن و تقسیم کار ملی و نظارت بر اجرای اقدامات پیشگیرانه در این حوزه دارد. مادر .
جهانگیر درباره ترکیب شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم گفت: این شورا تقسیم کار ملی را برای نیروهای مختلف پیش بینی می کند و با ریاست رئیس قوه قضائیه و با حضور معاون اول رئیس جمهور، تعدادی از وزرا هدایت می شود. معاون اول رئیس جمهور و رئیس دیوان نظارت و کمیسیون اصل 90 با دبیر معاونت اجتماعی و پیشگیری کیفری قوه قضائیه تشکیل جلسه می دهند.
وی همچنین گفت: مواردی که در نظر گرفته شده است ابتدا توسط این معاونت و با حضور متخصصان و کارشناسان بررسی و پس از جمع آوری داده ها به شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم ارائه می شود و پس از تایید سران . از سه قوه، اجرایی خواهد شد.
معاون خدمات اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تصریح کرد: تنبیه به تنهایی نمی تواند بازدارندگی لازم را ایجاد کند; امروزه دنیا به سمت روش های پیشگیرانه برای کاهش جرایم و آسیب ها رفته است، از این رو این معاون نخست وزیر در تلاش است تا در حوزه های مختلف با دیگران هماهنگ شود. نهادها باید سهم خود را در این زمینه ارتقا دهند و در صورت عدم بهبود همکاری بین قوا، اعتماد و ارتباط متقابل، سیستم قضایی از جرایم و خسارات جلوگیری کنند. نمی تواند بار سنگین پیشگیری از جرم را به دوش بکشد.
جهانگیر به این نکته توجه کرد که سرقت اولین جرم کشور است و گفت: این معاونت در حوزه آسیب های اجتماعی کارهای بزرگی انجام داده است که از آن جمله می توان به جمع آوری اطلاعات مهم درباره بسیاری از شکایات و پرونده ها از جمله سرقت اشاره کرد. اولین جنایت این کشور در 13 سال گذشته به رسمیت شناخته شده است.
وی همچنین گفت: افرادی که در سرقت از سارقان تا اموال مسروقه و تمامی افرادی که در این جریان نقش موثری دارند مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در یکی از جلسات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم بحث و تبادل نظر شد. با تقسیم کار، برای اولین بار در 12-13 سال دزدی را کاهش دادیم که نشان می دهد هر جا که بتوان یک کار علمی، حساب شده و منطقی انجام داد، می توان آن را انجام داد. نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
جهانگیر به شعار «پیشگیری بهتر از درمان» اشاره کرد و گفت: می توان با صرف هزینه های کشور برای رفع مشکلات زندانیان، حوزه پیشگیری از وقوع جرم را تقویت کرد. پیشگیری یک مشکل طولانی مدت است و نیازمند تلاش جمعی است.
در پایان علی اخمحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب و از اعضای شورای تشخیص به تشریح عملکرد و فعالیت های پایگاه مقاوم سازی محلات محروم پرداخت و مستندات خود را به حاضرین ارائه کرد.
وی همچنین از معاون خدمات اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خواست تا با اجرای کارگروه مشترک و با استفاده از توانمندی های معاونت رئیس جمهور و معاونت قضایی، گام های موثری در جهت کنترل و کاهش جرایم و خسارات در تهران و سراسر کشور بردارد. دور انداختن
پایان خبر تینو مدرن
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مجازات به تنهایی نمیتواند بازدارنده باشد" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مجازات به تنهایی نمیتواند بازدارنده باشد"، کلیک کنید.