یک شرکت دانشمند موفق به کسب دانش فنی برای تولید عصاره مخمر غنی از اسیدهای آمینه و ویتامین های خانواده B و باکتری های اسیدوفیل شیر شده است.
به گزارش تینو مدرن، جمعی از کارشناسان یکی از شرکت های علم بنیان به عنوان اولین تولیدکننده صنعتی میکروارگانیسم های مورد استفاده در صنایع غذایی و داروهای پروبیوتیک، تولید محصولات بر اساس گونه های بومی و سازگار با فلور میکروبی ایران را در دستور کار خود قرار دادند. افراد با کیفیت مطابق با استانداردهای بین المللی
عصاره مخمر یکی از محصولات علمی این شرکت می باشد. مخمر یک میکروارگانیسم تک سلولی از قلمرو قارچ ها است و عصاره مخمر از محتویات سلول مخمر بدون دیواره آن تشکیل شده است که به عنوان افزودنی غذایی، طعم دهنده یا ماده مغذی در محیط کشت میکروبی استفاده می شود. عصاره مخمر سرشار از اسیدهای آمینه و ویتامین های خانواده B (به جز B12) است و به عنوان منبع نیتروژن در محیط کشت میکروبی استفاده می شود.
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس یا همان باکتری اسید لاکتیک از دیگر محصولات این شرکت است. این باکتری در برابر شرایط اسیدی مقاومت زیادی دارد و با کار در اکسیژن کم کربوهیدرات ها را می سوزاند و اسید لاکتیک تولید می کند و از طرفی برای سلامت زنان در مقابله با باکتری های مضر دستگاه تناسلی اهمیت دارد.
در برخی موارد، در ماست هایی که PH پایینی دارند، با باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی، زیرگونه بولگاریکوس، به ایجاد بافت و طعم مناسب کمک می کند.
به گفته دستیار علمی رئیس جمهور، کاهش کلسترول خون، مقاومت در برابر بیماری های ناشی از غذا (کلستریدیوم، سالمونلا، اشریشیا کلی و …)، کاهش عفونت های دهان و پلاک های دندانی با مقابله با باکتری استرپتوکوک موتانس، تأثیر مثبت بر سلامت زنان، بهبود سندرم روده و بهبود سلامت دستگاه گوارش از جمله مزایای استفاده طولانی مدت از این محصول است.
این محصول در کیسه های 10 گرمی به فروش می رسد. هر کیسه از این محصول به دلیل تعداد میکروبی بالا می تواند یک تن محصول پروبیوتیک به خصوص ماست تولید کند.
پایان خبر تینو مدرن
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید مخمرهای ارگانیک و باکتری اسیددوست شیر از سوی دانشبنیانها" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید مخمرهای ارگانیک و باکتری اسیددوست شیر از سوی دانشبنیانها"، کلیک کنید.