مرکز آمار ایران اعلام کرد: در بهمن ماه سال 1402 متوسط قیمت برخی از محصولات غذایی برنج درجه یک، مرغ صنعتی، روغن خوراکی و شکر در مناطق شهری این کشور کاهش یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تینو مدرن از مرکز آمار ایران، در بهمن ماه 1402 میانگین تغییر قیمت غذاهای منتخب گروه های غذایی مختلف در مناطق شهری این کشور. به شرح زیر است :
در گروه نان و گندم; شیرینی خشک نسبت به ماه قبل (دی ماه) 2.4 درصد، نشاسته 1.3 درصد و ماکارونی 1.3 درصد افزایش قیمت داشته و همچنین بیشترین کاهش قیمت برنج ایرانی درجه یک نیز 1 درصد بوده است.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن؛ بیشترین قیمت ماهی قزل آلا با 3.2 درصد، گوشت گوسفندی 2.9 درصد و کنسرو تن ماهی 2 درصد نسبت به ماه قبل و بیشترین کاهش 5.4- درصد به دستگاه مرغ بستگی دارد.
در گروه فرآورده های شیر، تخم مرغ و انواع روغن؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل شیر با 9.3 درصد و روغن پاستوریزه 1.1 درصد و بیشترین کاهش قیمت روغن نباتی جامد با 1.5-، روغن مایع 0.7 درصد و پنیر بوده است. پاستوریزه با -0.1٪.
در گروه میوه ها و خشکبار؛ بیشترین قیمت نسبت به ماه گذشته 38.3 درصد، بادام زمینی 38.3 درصد، آناناس 5.7 درصد، تفاله انگور 5.0 درصد، بادام زمینی 1.1- درصد و موز 0.6 درصد افزایش داشته است.
در گروه سبزیجات و میوه ها؛ خیار 4.2 درصد، لوبیا قرمز 2.0 درصد و عدس 1.8 درصد و بیشترین افت قیمت 35.9-، هندوانه 6.4 درصد و بادمجان بوده است. با -5.0 درصد
در گروه قند، نوشیدنی و سایر غذاها؛ بیشترین افزایش نسبت به ماه قبل مالیات سس 2.3 درصد و سس مایونز 1.1 درصد و بیشترین کاهش قیمت شکر 0.3- درصد بوده است.
در فوریه 1402، از 53 ماده غذایی انتخاب شده در مناطق شهری، 20 رکورد دارای نرخ تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای شهرهای کشور (36.2%) بودند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افت قیمت برنج ایرانی درجه یک در بهمن ماه 1402" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افت قیمت برنج ایرانی درجه یک در بهمن ماه 1402"، کلیک کنید.