ˈفیروز قاسم زادهˈ افزود: در حال حاضر میزان پر شدن تمام سدهای کشور 55 درصد است.
بر اساس بیانیه وزارت نیرو، وی ادامه داد: حجم آب مخازن سدهای کشور نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است.
سخنگوی صنعت آب کشور تصریح کرد: میزان آب ورودی به سدهای کشور حدود 40 میلیون و 470 هزار متر مکعب است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7 درصد افزایش داشته است.
قاسم زاده گفت: هیدرولوژی در سال گذشته به شدت احساس شد و در این شرایط و پس از سه سال خشکسالی، سال گذشته درآمد و حجم چاه های سدهای کشور تا سال گذشته وضعیت خوبی نداشت.
وی همچنین گفت: با توجه به اقلیم و منابع آبی ایران لازم است به مدیریت مصرف آب توجه ویژه ای شود.
سخنگوی صنعت آب تصریح کرد: بررسی آمارها نشان می دهد که حجم چاه های سدهای کشور در 10 سال گذشته رتبه چهارم را در سال های خشک داشته است.
این مسئول افزود: بر اساس آمار شبکه هواشناسی بر اساس وزارت نیرو، 6 استان کشور از جمله تهران، بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری، قزوین و سمنان در کاهش بارندگی در سطح بالایی قرار دارند. قاعدگی
وی ادامه داد: هم اکنون ظرفیت ذخیره سازی سدهای تهران 33 درصد، سد زاینده رود 32 درصد، سد دوستی 16 درصد، سد کارون 75 درصد، سد کرخه 58 درصد و سد دز 81 درصد است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این ۶ استان در صدر جدول کاهش بارندگیهای سالیانه / سدهای ایران چقدر آب دارند؟" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این ۶ استان در صدر جدول کاهش بارندگیهای سالیانه / سدهای ایران چقدر آب دارند؟"، کلیک کنید.