این غذا‌ها علائم سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

این غذا‌ها علائم سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

تینو مدرن:

گلو درد و خارش، سرفه خشک و کوتاه، و احتقان بینی از علائم شایعی هستند که معمولاً در هنگام سرماخوردگی و سایر بیماری های تنفسی تجربه می کنیم. علائم با گذشت زمان بهبود می یابند، البته با درمان به موقع و نخوردن غذاهایی که ممکن است وضعیت بیماری را تشدید کند.

درمان کامل سرماخوردگی حدود 5 روز طول می کشد، اما اگر رژیم غذایی و سبک زندگی خود را تغییر ندهیم، شاهد تشدید علائم سرماخوردگی و آنفولانزا خواهیم بود.

بر اساس اعلام دفتر آموزش و توسعه سلامت وزارت بهداشت، محدودیت های غذایی در هنگام ابتلا به بیماری های ویروسی در فصول سرد سال به شرح زیر است:

شکر: مصرف بیش از حد قند می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. قند خون بالا کار گلبول های سفید را مهار می کند و عفونت در سراسر بدن پخش می شود. علاوه بر این، مصرف قند باعث افزایش التهاب در بدن می شود.

_ کربوهیدرات های ساده: این نوع کربوهیدرات ها قند خون را نیز افزایش می دهند. البته همه کربوهیدرات ها بد نیستند. در هنگام سرماخوردگی نان سبوس دار، غلات و … بخورید، زیرا حاوی فیبر زیادی است و التهاب را در بدن کاهش می دهد.

_ غذاهای تند: اگرچه ادویه های تند برای رفع گرفتگی بینی در هنگام سرماخوردگی مفید هستند، اما اگر آنفولانزا یا معده درد دارید، به هیچ وجه غذای خود را تند نکنید.

آشروت: اگرچه این میوه ها سرشار از ویتامین C هستند، اما به افرادی که در هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا دچار معده درد می شوند، توصیه می شود علاوه بر غذاهای تند، از مصرف میوه ها پرهیز کنند، زیرا این میوه ها باعث تحریک معده و تشدید سرگیجه می شوند.

غذاهای چرب: زمانی که سرماخوردگی یا آنفولانزا دارید، اشتهای شما کاهش می یابد. در این مدت مصرف غذاهای چرب باعث افزایش التهاب در بدن می شود.

آب نبات بدون قند: این نوع آب نبات حاوی سوربیتول است که می تواند مشکلات گوارشی را تشدید کند. سوربیتول قابل هضم نیست و می تواند باعث اسهال و ناراحتی معده شود. اسهال در سرما خطرناک است، زیرا می تواند باعث کم آبی بدن شود.

کافئین: نوشیدنی های کافئین دار بدن را کم آب می کنند. اگر این نوشیدنی ها با شکر ترکیب شوند، التهاب را در بدن افزایش می دهند و مبارزه با عفونت ها را سخت می کنند.

_ غذاهای ترش: این غذاها باعث شل شدن گلو و تشدید سرفه می شوند. هنگام سرماخوردگی، آجیل، آجیل و حتی سبزیجات خام مصرف نکنید.

ترشی: این غذاها به دلیل داشتن سرکه و نمک، التهاب گلو را نیز افزایش می دهند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این غذا‌ها علائم سرماخوردگی را بدتر می‌کنند" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این غذا‌ها علائم سرماخوردگی را بدتر می‌کنند"، کلیک کنید.